dk gb

                                             

1 glas Cremant de Loire kr. 65,-

Menu

3 retters menu med vinmenu.

Forret

Ovnbagt torsk serveret med blomkålspuré og kapersvinaigrette

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad med lameller af andebryst, 

pommes anna, sauce af portvin og kastanjer

Dessert

Chokoladekage med vaniljeis

Dessertvin: 1 glas Recioto delle Valpolicella kr 65,-

3 rettersmenu uden vinmenu 325 kr

Elegant Vinmenu

Hvidvin

Colombard Sauvignon Blanc

Anciens Temps, Frankrig 2017

Rødvin

Appassimento Sessola

Puglia, Italien 2017

Frankrig

3 retters menu med vin

Samlet pris for mad og vinmenu

445 kr

 

Excellent Vinmenu

    Hvidvin

Les Berchets Chardonnay

Pays d'Oc,  Frankrig 2017

  Rødvin

Zinfandel Brazin 

Lodi, Californien 2015

   3 retters menu med vin

   Samlet pris for mad og vinmenu

545 kr