dk gb

                                Gælder fra onsdag den 21. april 2021

1 glas sparkling Saint Louis Blanc de Blancs kr. 65,-

Menu

Forret

Letrøget sværdfisk carpaccio med sauce vierge og salat

Hovedret

Okseculotte af Black Angus fra USA serveret med nye kartofler,

grøntsager og sauce Bordelaise

Desserter

( Vælg mellem )

Udvalg af fire forskellige oste

eller

Pavlova, sprød marengsbund serveret med vaniljeis og jordbær

Dessertvin: 1 glas Tommasi, Recciotto della Valpolicella, 2017  kr 85,-

3 retters menu uden vinmenu kr 325,-

Elegantvinmenu

Hvidvin

Chardonnay Terra Linda 

La Mancha, Spanien 2020

Rødvin

Syrah, Terra Linda Castilla

La Mancha, Spanien 2019

Kr 525,- 

Prisen er for 3 retters menu samt vinmenu som er ad libitum             under middagen

Excelentvinmenu

Hvidvin

Urban Riesling, Nik Weis

Mosel, Tyskland 2020

Rødvin

Ripasso Superiore, Valpolicella

Maso Maroni, Italien 2017

kr 645,-

Prisen er for 3 retters menu samt vinmenu som er ad libitum             under middagen

 

 

 

                                                                    

,-