dk gb

                                

1 glas Cremant de Loire kr. 65,-

Menu

3 retters menu med vinmenu

Forret

Tatar af færøsk frisk og røget laks, toppet med avokadosalat.

Hertil citron og krydderurter.

Hovedret

Okseculotte af Hereford, kartoffel-selleripure,grøn,kantareller

Sauce Bordelaise

Dessert

Udvalg af fire forskellige oste

eller

Cheesecake med hindbærsorbet

Dessertvin: 1 glas Recioto delle Valpolicella kr 65,-

3 retters menu uden vinmenu kr 325,-

Vinmenu

Hvidvin

Les Amourettes Sauvignon Blanc

Selection Exclusive

Cotes de Gascogne, Frankrig 2019

 

Rødvin

Les Amourettes Cabernet-Syrah

Selection Exclusive

Cotes de Gascogne, Frankrig 2018

 

Kr495,-

Prisen er for 3 retters menu samt vinmenu som er ad libitum             under middagen

 

 

 

                                                                    

,-