dk gb

                                Gælder fra fredag den 13. November

1 glas Cremant de Loire kr. 65,-

Julemenu

Forret

Ristet torskeryg med sauteret spidskål og pancetta

Hertil beurre blanc sauce med citron

Hovedret

Helstegt oksemørbrad med lameller af andebryst.

Hertil pommes anna, grøntsager og portvinssauce

Dessert

Udvalg af fire forskellige oste

eller

Gateau Marcel med cremé anglaise og vaniljeis

Dessertvin: 1 glas Recioto delle Valpolicella kr 65,-

3 retters menu uden vinmenu kr 325,-

Elegantvinmenu

Hvidvin

Chardonnay Stimson EstateCellars

Washington State, USA 2018

Rødvin

Cotes-du-Rhone Domaine de Javone La Premiere Pente

Rhone, Frankrig 2018

Kr 525,- 

Prisen er for 3 retters menu samt vinmenu som er ad libitum             under middagen

Excelentvinmenu

Hvidvin

Bourgogne Chardonnay, Marie André

2018, Frankrig

Rødvin

Barolo, Roberto Sarotto

Riserva, Italien 2015

Kr 625,-

Prisen er for 3 retters menu samt vinmenu som er ad libitum             under middagen

 

 

 

                                                                    

,-